miercuri, 14 iulie 2010

CONVERGENTA CONSTIENTA Valul Unimii

Sursa:
http://www.mayanmajix.com/cc_event.pdf
Misiunea Convergentei Constiente este sa reuneasca oamenii care nutresc intentia comuna de a atinge o masa critica de energie armonioasa, care sa sustina reconcilierea launtrica si cea exterioara. Ne reunim, in spiritul unitatii, ca sa vindecam ranile ce ne separa, ca sa aplanam conflictele ce ne divid, ca sa insufletim idei si actiuni care sa exprime unimea noastra, ca sa ne reunim in inima si minte, pentru a intampina cu bucurie nasterea unei noi lumi.

Un val de unime creste, pe masura ce ne apropiem de ziua Ceremoniei Convergentei Constiente, din 17 si 18 iulie. Acest weekend va reprezenta convergenta si punctul de lansare pentru exprimarea constiintei unimii in lunile ºi anii ce urmeaza, pe masura ce intampinam in mod pro-activ, si ne co-creem noua lume.

Sunteti bineveniti sa participati la urmatoarele Transmisii planetare pe Web:

CEREMONIA DE DESCHIDERE incepe cu un proces de curatare si purificare:

Sambata, 17 iulie 2010

Un program de 2 ore, care incepe la 7 dimineata (Ora Pacificului), la 16:00 in Europa Centrala, la 23:00 in Tokio. Acest program se va concentra pe eliberare, purificare, iertare, detasare de ce e invechit, intampinarea a ceea ce e nou si demararea unui nou inceput, intemeiat pe constiita unimii.

CEREMONIA ARBORELUI VIETII: o invitatie energica pentru armonie si unitate in Arborele Vietii

Duminica, 18 Iulie 2010

Un program de 2 ore, incepand la 7 a.m. (Ora Pacificului), la 16:00 in Europa centrala, la 23:00 in Tokyo. Acest program se va concentra pe renasterea noastra in constiinta unimii, activand la nivel colectiv Arborele Cosmic al Vietii, eveniment la care participa oameni din cele 4 colturi ale Pamantului. Activitatile ceremoniei vor include conectarea cu elementele, cu cele 4 directii, o meditatie planetara, tacere si procese puternice de stabilire a intentiei.


Va rugam sa vizitati pagina The Conscious Convergence Group ca sa vedeti numeroasele evenimente unice ce vor fi organizate in intreaga lume pentru acest program. Odata ce v-ati alaturat grupului, puteti forma un sub-grup ca sa va enumerati propriile evenimente, ce vor fi postate atat in pagina de grup principala, cat si pe pagina evenimentelor de pe pagina Pasiune comuna. Informatii suplimentare privind programul Convergentei Constiente sunt oferite membrilor pe pagina noastra gratuita Announcement List

Convergenta Constienta este o activitate de colaborare la nivel planetar a indivizilor si organizatiilor, al caror tel este sa stabileasca intentia pentru, si sa demonstreze infaptuirea constiintei unimii, atat la nivel individual cat si in cadrul comunitatilor din intreaga lume. Toate traditiile de intelepciune si credinta sunt invitate sa se alature si sa contribuie la exprimarea modului in care noi, ca specie aflata in evolutie, putem transcende granitele si ideologiile depasite, pentru a putea implini un destin cu mult mai maret decat ne-ar putea indica istoria.

ARBORELE COSMIC AL VIETII, de Carl Calleman

Ceremonia pentru re-crearea Arborelui Cosmic al Vietii: aproape in mod universal, culturile stravechi de pe planeta noastra au respectat cele Patru Directii Sacre. Un exemplu bine cunoscut il constituie ceremonialul Medicine Wheel (instrument de ceremonial reprezentat de un cerc sacru; N.tr.), practicat de indienii nativi din America de Nord, in timp ce conceptul celor patru ingeri pazitori ai celor patru directii cardinale era impartasit, de exemplu, de traditia chineza, budista si iudeo-crestina. Arborele Vietii (Axa Polara) era adesea vazut drept centrul si obarsia diferitelor energii ale celor patru directii, fiind profund legat de constiinta planetei noastre si de evolutia ei. La Convergenta Constienta, oamenii se vor reuni, printre multe alte locuri, in Vest (Inteleptii mayasi), in Nord (Scandinavia), in Est (Singapore si Bali, Convergenta chinezo-hindusa) si in Sud (Africa de Sud, inclusiv reprezentanti ai poporului San - cea mai veche cultura de pe planeta), in actiuni practice ce asigura cadrul general pentru ceremoniile planetare, care sa cinsteasca cele patru directii. Cat timp oamenii se vor reuni in cateva locatii din Hawai, inca mai asteptam participanti in Gabon sau in alte zone din Africa Centrala. Prin reuniunile oamenilor in cele patru directii, Convergenta Constienta ofera posibilitatea conectarii cu celelalte ceremonii (ce au loc in toate cele patru directii), ca pe o modalitate de a readuce la viata Arborele Vietii.

Avand la baza intentia de a demonstra constiinta unimii, ar trebui ca pretutindeni, meditatia sa constituie o parte din Convergenta Constienta, participantii intreband Divinitatea (inteligenta mai inalta): “Ce trebuie sa fac ca sa contribui la manifestarea constiintei unimii?”, sau “ Ce pot face ca sa slujesc la materializarea planului cosmic?” Convergenta Constienta este doar inceputul, iar cei care-si stabilesc intentia ar trebui ca, dupa acest eveniment, sa-si puna zi de zi aceste intrebari si sa actioneze in concordanta cu raspunsurile pe care le primesc. Convergenta Constienta este ca o tabara de baza pentru aceia care aleg ca, in timpurile ce urmeaza, sa devina co-creatori ai planului cosmic. Acest lucru se va intampla in rezonanta cu Arborela Cosmic al Vietii. Cereti si vi se va, insa trebuie ca noi sa cerem o transformare in directia constiintei unimii, ca sa o vedem infaptuindu-se.

Intentia Comuna a Convergentei Constiente:
“Eu, ca fiinta suverana, ma unesc cu Tot Ceea Ce Este pentru a invoca prezenta echilibrului si a unitatii, din mine si din lumea noastra. Eu sunt prezenta constienta a armoniei si reconcilierii, si sunt recunoscator pentru intregirea pe care o aduc in fiecare clipa. Si asa sa fie.”

Aceasta colaborare planetara ne pregateste pentru al Noualea Val de evolutie a constiintei, dupa cum arata Calendarul Mayas, un sistem dezvoltat de o civilizatie straveche si respectata. Inteleptii mayasi ne invita sa ne aliniem cu planul divin privind cea mai grandioasa realizare a omenirii, si sa recunoastem faptul ca “suntem una cu totii, asemenea degetelor de la mana.” – Marele Intelept Don Alejandro Cirilo Perez Oxlaj , "Lupul Hoinar”.

La nivel local si planetar, activitatile de stabilire a intentiei, meditatiile si rugaciunile vor fi sincronizate in lunile ce preced si urmeaza programului principal, din 17 si 18 iulie 2010.

Dicutii insufletite despre Convergenta Constienta se desfasoara pe Forum.

Despre PASIUNEA COMUNA

Pasiunea Comuna este o lucrare de cooperare sociala la nivel planetar a indivizilor si comunitatilor care impartasesc compasiunea, ca pe o pasiune comuna. Misiunea lor este sa creeze armonie la nivel social si de mediu inconjurator, prin actiuni de constiinta colectivã bazate pe stiinta. Pasiunea Comuna primeste persoane si organizatii din toate domeniile vietii, care sa ne ajute sa ne indeplinim viziunea comuna. Pentru mai multe infomatii vizitati: : http://commonpassion.org/

Traducere de Diana Stefani

http://groups.yahoo.com/group/editura_foryou/message/3703

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu