duminică, 11 iulie 2010

Poster ANATOMIA CHAKRELOR

Am creat acest poster sintetizand informatia din cartile lui Caroline Myss : “De ce nu ne vindecam si cum putem sa o facem” si “Anatomia spiritului”.

De asemenea , am dezvoltat un program de lucru in baza acestei scheme, un program care se numeste “7 nivele de vindecare”.
In poster sunt reprezentati intr-o coloana in partea stanga cei 7 centri energetici principali ai corpului uman, de sus in jos, incepand cu chakra coroana din crestetul capului. Pe coloanele urmatoare sunt reprezentate pentru fiecare centru energetic corespondenta in: puterea sacra, adevarul sacru, una dintre cele 7 taine crestine, sefiroti, organelle, problemele mental-emotionale, disfunctiile fizice, fricile si puterile. Pentru ca tabelul sa fie usor de citit, fiecare nivel energetic (chakra) este reprezentat cu culoarea caracteristica: rosu pentru chakra radacina, portocaliu pentru chakra a doua, galben pentru chakra a treia, verde pentru inima…. Si asa mai departe. In fundal este reprezentat corpul uman si astfel e usor de identificat organele si corespondenta cu chakrele aferente.
Programul de lucru se poate desfasura in 8 saptamani, cate o intalnire de 3 ore o data pe saptamana pentru fiecare nivel, plus o intalnire de sinteza, sau intr-un weekend intensiv.
Posterul poate fi comandat la adresa de email : danutza_self@yahoo.com , si costa 15 lei plus taxele postale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu