luni, 16 martie 2009

Activitatea Centrului de Studii si Terapii Holistice din Oradea

Motto:“Daca vrei sa calatoresti repede , calatoreste de unul singur iar daca vrei sa calatoresti departe, calatoreste impreuna cu grupul.”

Dezvoltarea spirituala, evolutia prin autocunoastere si vindecare este motivul existentei acestui centru care implineste un an de la infiintare. Si-a inceput activitatea sub denumirea de Centrul de Reconectare, dar pentru ca activitatea s-a diversificat, si omul si problemele lui este abordat holistic , incercam prin cunoastere si prin constientizare sa ne depasim problemele si sa ne pregatim pentru vremurile care vin. Meditatiile de grup ne duc in sfere in care accesam informatia de la sinele nostru divin, de la ghizii si protectorii nostri din sferele mai inalte. Calatoriile shamanice ne duc si mai profund in fiinta noastra, si ne ajuta sa descoperim prin simboluri lumea noastra interioara. Dezvoltarea activitatii emisferei drepte a creierului este pilonul activitatilor de grup. Si acest lucru este deosebit de important pentru era simbolica in care trecem. Univerul ne vorbeste prin semne pe care doar emisfera dreapta a creierului nostru poate sa le “citeasca”. Subconstientul, care este depozitarul informatiilor, sentimentelor, trairilor noastre, ne transmite mesajele tot prin simboluri, vise, imaginatie, sentimente, senzatii fizice. Invatam sa ne cunoastem si sa descoperim cauzele profunde ale problemelor de care ne lovim, sa recuperam si sa integram partile de “suflet” pierdute in traume, sa ne descoperim lectiile de invatat si sa le integram, pentru a putea trai in momentul acum, cu capacitatea de a vedea cu adevarat minunatul dar care este viata.
Vindecarea reconectiva si reconectarea personala ne aduc cerul si pamantul mai aproape. Prin reconectarea personala, se refac legaturile intre liniile noastre axiatonale si grilele de linii energetice ale Pamantului, Sistemului Solar si ale Caii Lactee. Atingem astfel un nivel cu totul nou de vindecare fizica, mentala si emotionala si un nivel vibrational diferit si cu un aport important pe calea evolutiei noastre.
Vindecarea reconectiva este de obicei o experienta care-ti schimba viata, utilizand frecvente noi si lucrand mai departe si dupa ce sesiunea de vindecare s-a incheiat. Diferita de tehnicile de vindecare cunoscute prin faptul ca NU este o tehnica si prin faptul ca practicianul nu informeaza energia ci participa dandu-se la o parte din proces si lasand energia sa curga pur si simplu, spre zonele spre care stie ea . Asa cum spune Eric Pearl, daca esti norocos vindecarea poate sa vina intr-o forma pe care ai anticipato. Daca esti foarte norocos, vindecarea va veni intr-un mod in care nici nu ai visat. Dar, e drept, nu toti suntem norocosi sau refuzam sa credem in ceva atat de simplu, ceva in care mintea omului nu mai gaseste raspunsurile obisnuite.


In acest an care a trecut am organizat urmatoarele workshopuri:
1. Cele 7 Raze Initiatice ale Arhanghelilor I - cu Elena Cocis
2. Cele 7 Raze Initiatice ale arhanghelilor II - cu Elena Cocis
3. Workshop experiential de initiere in shamanism – cu Aurel Mocanu
4. Leac pentru Pamant (shamanism) – cu Aurel Mocanu
5. Recuperarea sufletlui (shamanism)- cu Barbara Gramlich si Aurel Mocanu
6. Geometrie Sacra si activarea campului MerKaBa – cu Anca Baciu
7. Pranichealing (vindecare pranica) – cu Constantin Porumb

Am avut intalniri de meditatii in fiecare miercuri, si am parcurs programul “Vindecare pe 7 nivele” care are la baza lucrarile "DE ce nu ne vindecam ci cum putem sa o facem" si “Anatomia Spiritului”, scrise de dr. Caroline Myss. Am avut intalniri pentru calatorii shamanice si mai nou, de doua ori pe luna , intalniri ale practicantilor de pranichealing.
Pe langa activitatea de grup, centrul ofera sesiuni de vindecari reconective si reconectare personala, consultatii astrologice, sesiuni private de consultanta shamanica si chanelling .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu